Waarom?

Leuk zo'n site waar van alles op staat. Maar waarom er zijn toch al zoveel sites?

In de zoektocht naar antwoorden kon ik soms enorm gefrustreerd raken. Als je zelf al een poosje aan het zoeken bent kom je erachter dat er veel, heel veel informatieve sites over voeding bestaan. Naast hele goede informatie informatieve sites zijn er ook sites waar dingen opstaan waar ik toch anders over denk (dit wil dus niet zeggen ik dit foute informatie vind). Ook zie je vaak dat de ene site het tegenovergestelde verteld dan de andere site. De ontwikkeling in hondenvoeding gaat door en sommige sites houden nog vast aan de standaard van 10 misschien wel 15 jaar geleden.

 

1 van de dingen bijvoorbeeld en ik zie het echt nog steeds voorbij komen is "als honden eenmaal bloed hebben geproefd smaakt het naar meer". De link naar KVV en Barf is al snel gemaakt. Maar is dit nou echt zo? Kweek je een agressieve hond als je KVV of Barf voert of is dit nou slechts een fabel? Er zullen ongetwijfeld niet zulke vriendelijke honden zijn die op KVV of Barf staan. Maar deze vind je net zo goed tussen brok gevoerde honden. Naar mijn mening ligt dit niet aan de voeding maar aan de juiste manier van opvoeding/begeleiding en karakter

 

Mijn doel is dus: een site opzetten die duidelijke informatie verschaft over alles rondom de voerbak. Overzichtelijk op 1 site. Ik ben geen voedingsdeskundige maar ik zie om mij heen steeds vaker de vraag naar ervaringen omtrent brok, kvv en snacks en dit bracht mij op het idee om een site hierover te maken. vrij van een gedwongen kvv of brok sfeer. Gewoon informatie die je kan helpen om zelf een keus te maken wat je het best acht voor je maatje. Want dat is uiteindelijk het geen wat belangrijk is.